Dumpstore Hengelo; niet zomaar een legerdump

Wanneer je de website van www.dumpstorehengelo.nl bezoekt ben je meteen blij verrast door de mooie lay-out en de vele producten. Alles heerlijk overzichtelijk in een menu aan de linkerkant.

We kennen allemaal de legerdumps in iemands garage of een pand op een industrie-terrein, dit is echter iets héél anders. Deze dumpstore heeft een gigantisch assortiment met legergerelateerde spullen, maar ook een uitgebreid assortiment aan speelgoed, cadeau- en hobbyartikelen
Onder het kopje ‘draken, heksen, doodshoofden en meer’ zijn verschillende verzamelobjecten te vinden. Verder zijn er verschillende kopjes waaronder kleding en (oefen)wapens te vinden zijn.

Heel handig is ook het ‘kinderkleding’ gedeelte. Vaak is het erg lastig kleding voor kinderen te vinden met een camouflage-print. In de meeste legerdumps is het nagenoeg onmogelijk, wat weer eens bewijst dat dumpstorehengelo.nl zich in een heel andere categorie bevindt.

Verzenden kosten maar € 4,95 en boven de € 75,- zijn er geen verzendkosten. Dat is ook een prima bedrag waardoor de drempel tot iets bestellen nog lager is.

Persoonlijk hou ik niet van winkelen en al helemaal niet in een legerdump waar het vaak vol, benauwd en stoffig is, maar deze webshop vind ik in 1 woord fantastisch en dan heb ik het nog niet eens over de legerkisten gehad…