Bungalowpark op de Veluwe; Kastelenhof

Bungalowpark Veluwe

Lekker op vakantie in eigen land

Wilt u op vakantie in eigen land? Dan is de Veluwe ongetwijfeld een fantastische bestemming. De Veluwe biedt namelijk voor ieder wat wils aan: adembenemende, diverse natuurlandschappen met een eigen flora en fauna, waar uitgestrekte bossen, zandverstuivingen, natuurparken en veengebieden zich afwisselen en de ideale omgeving blijken voor heerlijke fiets- en wandeltochten voor jong en oud.

Een bungalowpark midden op de Veluwe

Bungalowpark Kastelenhof is een ideale accomodatie voor ieders vakantie. De bungalows die te huur zijn in het park hebben elk hun eigen unieke kenmerken, zijn geplaatst midden in de prachtig groene veluwse omgeving en bieden veel privacy. Bungalowpark Kastelenhof biedt veel vertier, waarmee kinderen zich in het park fantastisch zouden kunnen vermaken. Voor volwassenen bieden de rust en privacy van het park de ideale aan gelegenheid om bij te komen van de hectiek van het dagelijkse leven, maar biedt de schatrijke omgeving ook genoeg te ontdekken voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers.

Een geweldig gelegen bungalowpark

Bungalowpark Kastelenhof is een fantastisch startpunt voor wandelingen of fietstochten in de natuur, maar ook uitjes naar de nabije musea en de verschillende bezieningswaardigheden waar de Veluwe rijk aan is. Het bungalowpark ligt nabij het dorpje Garderen, waar u prima terecht zou kunnen voor de dagelijkse boodschappen; de dorpen Ermelo, Putten en Hardewijk bieden nog meer winkelplezier aan en zijn vanuit Bungalowpark Kastelenhof heel makkelijk te bereiken. Midden op de Veluwe zult u zich ongetwijfeld niet vervelen, gezien het grote aanbod aan bezieningswaardigheden en activiteiten!

Bungalowpark Kastelenhof bezoeken

Bent u benieuwd geworden naar Bungalowpark Kastelenhof, zijn unieke in het groen gelegen bungalows en de adembenemende veluwse omgeving? Bekijkt u dan zeker het aanbod bungalows op bungalowpark Kastelenhof. U bent altijd welkom om een bezoek te reserveren op de Veluwe!