Funda Duitsland

Een woning bevonden via Funda in Duitsland? Regel de aankoop goed!

Funda Duitsland

Als u een mooie woning in Duitsland heeft gevonden via een website als Funda Duitsland, kunt u ervoor kiezen om zelf de aankoop te doen. Gezien de ingewikkelde woningmarkt in Duitsland en de andere regelgeving in dat land, is het echter slimmer en profijtelijker om een goede en ervaren makelaar in te schakelen voor de bemiddeling. Oostmakelaardij.nl is dé expert als het aankomt op de aankoop en verkoop van woningen in het Nederland-Duitse grensgebied. Dus vindt u een fraaie woning bij onze oosterburen en heeft u interesse, neem dan direct contact op met Oostmakelaardij. Wij kunnen voor u afdingen, alle formele zaken rondmaken en u adviseren als het aankomt op een voordelige hypotheek, notariskosten, een inspectierapport laten opstellen, et cetera.

Waarom een Duits koophuis een prima keuze is

Sowieso is het aanschaffen van een Duitse koopwoning een goede keuze. Vergeleken met de gemiddelde Nederlandse woning is een Duits huis relatief groot, een stuk voordeliger dan een Nederlands huis en over het geheel genomen van hogere kwaliteit dan een huis in Nederland. Reden genoeg dus om goed rond te kijken op Funda als u een aantrekkelijk koophuis bij onze oosterburen zoekt. Maar niet alleen in Duitse woningen, ook in Duitsland als land is het meer dan goed toeven voor Nederlanders. Duitsland is een modern land, met vriendelijke inwoners, een prachtige natuur en lekker veel ruimte. Verder zijn de sociale voorzieningen in Duitsland – zoals kindergeld, toeslagen en uitkeringen – prima op orde. En de gezondheidszorg is minstens zo goed, volgens experts zelf beter, dan in ons eigen Nederland. Een waslijst aan goede argumenten dus om een mooi huis in Duitsland te kopen!

Neem nu contact op met ons voor informatie
Speur rustig rond op Funda voor een huis in Duitsland en geef uw ogen de kost. Vindt u een beauty van een woning dat u niet naast u neer kunt leggen, contacteer dan een van onze woningmarktspecialisten van Oostmakelaardij. Wij helpen u verder om een goede koopprijs te bedingen en de aankoop en verhuizing van A tot Z goed te regelen. Graag tot ziens op Oostmakelaardij.nl!