Golden Goose

Golden Goose is een erg eigentijds merk. Dit sprak me meteen aan. Ik was online aan het shoppen (dit doe ik sinds een jaar met alle plezier, mij niet gezien in een drukke winkelstraat). Ik keek een beetje en klikte door op wat, naar mijn mening, tot mijn smaak behoort. En zo belandde ik dus op de website van Pauw. Een prachtig merk (al zeg ik het zelf).

Mijn eerste intentie was nog niet om voor maar een item te kijken. Ik wilde weten wat ze allemaal te bieden hadden en wat ik kon verwachten. Ik had om eerlijk te zijn nog nooit van ze gehoord, maar daar kwam nu dus verandering in. Dezelfde dag nog heb ik een shirt, een paar laarzen en een blouse besteld. Overigens allemaal van top kwaliteit. Ik zie dat erg veel bedrijven elkaar beginnen te kopiƫren en dat de kwaliteit daar dus ook automatisch door achteruit gaat of zelfs helemaal wegvalt.

Bij www.pauw.com is dit niet het geval. Het is een uniek merk die zich los maakt van de anderen. Natuurlijk kun je niet zeggen dat ze geen concurrenten hebben, maar qua hun label is dat niet bepaald het geval, of nodig. Wat me opviel was de prijs. En in het algemeen de prijzen zelf. Niet enorm voordelig maar zeker niet duur. Waar ik het meest tevreden mee ben is dat het bestellen ook erg makkelijk ging. Alles ging moeiteloos. Er zat ook geen vertraging in de verzending of een excuus dat mijn spullen later zouden komen. (En dat is bij andere winkels meestal toch net even iets anders). Verder ben ik nog steeds erg tevreden over mijn aankoop. Ik heb ze stuk voor stuk al vaak gedragen en ze zien er nog steeds uit alsof ik ze gister pas uit de verpakking gehaald heb. Zeker een aanrader dus! Ben je nieuwsgierig geworden? Spreekt het je aan? Kijk op www.pauw.com voor meer informatie!