Incotex ontdekt

Incotex chino's

Je kunt nu eenmaal niet, zonder een goede broek, de straat op. Steeds weer probeer ik mijn broeken-garderobe uit te breiden met een broek die alles in zich heeft wat ik verlang. Incotex broeken zijn sinds kort ook in mijn kledingkast te vinden. Prettige en comfortabele broeken. Kleurig, sterk en bovenal, goed betaalbaar. Pauw.com is mijn favoriete webwinkel waar ik Urban broeken van Incotex koop. Deze broeken hebben alle kenmerken die een trendy broek nodig heeft. De kleuren, de wassingen en de moderne afwerkingen zorgen er voor dat mijn outfit elke dag weer compleet is. In mijn vrije tijd, maar ook naar kantoor. De Urban is geïnspireerd op militaire stijlen en geeft een man wat hij nodig heeft. Een broek mag niet té opvallend zijn maar is toch een groot onderdeel van wat je elke dag draagt. Broeken van Incotex hebben de mogelijkheid, om met elk bovenkledingstuk een goede combinatie te maken. Probeer deze broeken met een mooie trui of een luxe overhemd. Maar ook een hip t-shirt of andere basic shirts komen prima tot hun recht boven een broek van Incotex.

De Chino van Incotex

Pauw.com heeft een brede collectie chino’s waarvan ik er ook een paar in de kast heb hangen. Incotex chino’s voldoen aan alle eisen die een chino broek behoort uit te stralen. Stevige, dunne, licht katoenen stof die tevens duurzaam is. Een broek die uitermate geschikt is voor de zomermaanden. Een belangrijk alternatief voor de wat dikkere spijkerbroek. Een chino oogt wat netter dan een jeans en kan eigenlijk altijd worden gedragen. Elke gelegenheid leent zich voor de chino-broek. Vooral bij mij op kantoor, zie je veel heren zomers in de wat luchtigere chino. Incotex heeft een breed assortiment broeken die kwaliteit en luxe uit stralen.

Onlangs kocht ik een broek van Slacks by Incotex. Deze bestaat uit 96% katoen en 4% uit elasthaan. Een broek die een geweldige pasvorm heeft door de katoenen-stretch stof en die comfortabel, zacht aanvoelt. Een broek die je kunt dragen naar je werk of in de vrije tijd.

Incotex broeken zijn op simpele wijze online te bestellen bij Pauw.com. Kijk voor alle informatie op de website.