Mijn ervaring bij Fitnessapparaat.nl

Mijn aankoop

Ik heb in het verleden een loopband gekocht bij Fitnessapparaat.nl. Ik was al langere tijd op zoek naar een loopband. Maar dat is natuurlijk niet iets wat je zomaar even koopt. Dus heb ik eerst veel research gedaan. Ik heb gekozen voor de Flow Fitness Runner DTM3500i loopband. Ik heb voor deze gekozen omdat ik een loopband zocht met veel verschillende standen. Hier zitten negenentwintig verschillende standen op dus er is genoeg om uit te kiezen zoals interval training. Deze loopband heeft een ruim loopvlak, ik vind het precies goed. Ik vind het ook fijn dat het met verschillende apps overweg kan zoals Kinomaps en Fitconsole zo kun je zelf alles bijhouden. Er zitten ook running guide lights op. Dit was nieuw voor mij maar het is erg handig, het loopvlak is hierdoor beter te zien en het helpt om de snelheid constant te houden. Er zit 3 jaar garantie op, waar ik erg blij mee ben. Er zit een verlicht LCD scherm op. Ik luister graag muziek als ik aan het rennen ben dus het is ideaal dat en een mp3 aansluiting op zit.

Waarom ik heb gekozen voor Fitnessapparaat.nl

Ik heb besloten een aankoop te doen bij Fitnessapparaat.nl omdat fysieke winkels hebben waar ik de loopbanden kon uittesten en ik kreeg er ook een persoonlijk adviesgesprek. Dat vond ik erg prettig. Ze hebben vijf winkels verspreid over Nederland dus bij mij zat er ook een vestiging in de buurt. Het was een ruime en overzichtelijke winkel, met genoeg keus aan apparaten. De montage was gratis, ze leveren goede service. De werknemers waren erg behulpzaam en informeerden mij goed, ook door hun heb ik mijn keuze kunnen maken. Er werd aandachtig geluisterd naar mijn wensen en ik heb een goed advies gekregen. Ik heb al vaak gebruik gemaakt van de loopband en het is een fijn apparaat. Ik kan elke keer een andere stand uitzoeken en daardoor blijft het ook uitdagend. Ik ben blij dat ik de goede beslissing heb gemaakt, ik kan het iedereen aanraden.