Ons droomhuis in Duitsland gevonden

Wonen in Duitsland

Mijn partner er ik hebben er altijd van gedroomd om in Duitsland te wonen. Wij houden enorm van de Duitse cultuur, vriendelijkheid en architectuur. Onze droom hebben we nooit verwezenlijkt vanwege banen, zekerheden en omdat het toch wel een grote stap was om te verhuizen naar de Oosterburen. Toen we via kennissen hoorden dat het verhuizen naar Duitsland eigenlijk helemaal niet moeilijk is en dat zij tijdens hun zoektocht naar een Duitse woning in het Nederlands werden geholpen, ging het toch weer bij ons kriebelen. We kregen de gegevens van Hollandimmocenter mee en zijn thuis direct online gaan kijken.

We waren direct verbaasd van het enorme aanbod online. Zonder een specifieke zoekopdracht waren wij door het aanbod wezen speuren en hadden direct al een aantal leuke optrekjes gezien. Wij hebben altijd het liefst net over de grens willen wonen, dus wij maakte een eigen zoekopdracht in de gewenste regio aan. Om het realistisch te houden, hadden wij direct onze maximale vraagprijs toegevoegd aan de zoekopdracht en hadden wij nog verdere specificaties aangepast. Al gauw zagen wij een aantal prachtige huizen voorbij komen. Het aanbod op deze website was nog steeds erg groot voor onze gespecificeerde zoekopdracht. We zagen online een aanbod aan huizen in Duitsland die compleet voldeden aan al onze wensen.

Uiteindelijk hebben we toch maar de sprong gewaagd en hebben wij contact opgenomen met hollandimmocenter.com. Het feit dat wij in het Nederlands konden communiceren, maakte het direct een stuk eenvoudiger en het voelde direct vertrouwd. We werden telefonisch beter ingelicht en konden direct een afspraak en bezichtiging plannen. De makelaar was gespecialiseerd in de Duitse woningmarkt en wist precies waar wij op moesten letten. Het was fijn om een professional in de arm te kunnen nemen.

Na slechts enkele maanden hadden wij onze droomwoning net over de grens gevonden. Zonder hollandimmocenter.com zouden wij nog steeds met een droom zitten. Dankzij hun hebben wij onze droomwoning gevonden en was het koopproces voor een Duitse woning zeer eenvoudig. Wij raden deze makelaar daarom van harte aan!